
احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از افراد برای پخت مواد غذایی ظروفی که مناسب پخت نیستند استفاده می کنند در نتیجه بدن مواد ناسالم دریافت می کند.
وی افزود: پخت غذا در ظروف آلومینیومی بسیار مشکل ساز برای بدن افراد است و حدود 3 میلی گرم الومینیوم وارد بدن می شود و منجر به بروز بسیاری از بیماری ها می گردد.
درستی گفت: پخت غذا در ظروف آلومینومی باعث بروز بیماری هایی مثل کم خونی، راشیتیستم و کم خونی های مفرط شده که باید از پخت مواد غذایی در ظروف آلو مینیومی خودداری شود.
وی عنوان کرد: زمانی که مواد غذای مدت زیادی در ظرف آلومینیومی نگه داشته شود، مواد آلومینومی بیشتر وارد مواد غذایی و در آخر وارد بدن می شود.
درستی خاطر نشان کرد: افراد بایستی برای پخت مواد ظروفی را انتخاب کنند که مواد ناسالم و سمی وارد بدن نشود./ع2