داشتن صبحانه ای نامتعادل و غیر اصولی زمینه سازی برای انواع خطرها و بیماری ها است.

تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از افراد تنها یک مواد غذایی را هنگام خوردن صبحانه قرار می دهند زیرا فراهم کردن یک صبحانه نامتعادل و غیر اصولی زمینه ساز انواع بیماری ها و خطرها است.

وی افزود: بهترین زمان برای استفاده از مواد مغذی هنگام صبحانه خوردن است زیرا بایستی صبحانه از تنوع و تعادل در تمامی مواد غذایی برخوردار باشد چراکه بدن هر فردی نیاز به تمامی ویتامین ها، پروتئین ها و املاح گوناگون دارد.

وی عنوان کرد: هنگام مصرف صبحانه تنها نباید از مربا، کره، سرشیر استفاده كرد زیرا مصرف مداوم این نوع خوراکی ها باعث چاقی و افزایش فشار خون گردیده که افزایش وزن و چربی خون باعث سکته قلبی می گردد.

وی در خاتمه گفت: یکی از بهترین مواد غذایی در صبحانه پنیر است زیرا سرشار از ویتامین A و پروتئین بوده که در بینایی فرد نیز تأثیر بسزایی دارد./ح
برچسب ها: صبحانه ، بیماری ، تغدیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار