يك متخصص تغذيه گفت: مصرف غذاهاي پر نمك و شور در هنگام سحري باعث تشديد تشنگي در طول روز مي‌شود.

فاطمه قهرماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب افزود: بهتر است در وعده سحري به همراه غذا از سالاد و سبزيجات بدون سس استفاده كنيد. از آنجا كه مواد تشكيل‌دهنده سالاد بخصوص كاهو مقادير زيادي آب دارد باعث تأخير در ايجاد حس تشنگي خواهند شد.

وي با بيان اينكه سوپ نيز گزينه مناسبي براي وعده سحري است،‌ ادامه داد: اگر در وعده سحري ميل به خوردن غذا نداريد، آب، چاي،‌شير و مانند اين ها را فراموش نكنيد.

اين كارشناس تغذيه در پايان با بيان اينكه از آشاميدن آب فراوان در وسط غذا خوردن خودداري كنيد، اظهار داشت: مصرف زياد آب در هنگام سحر تنها از تشنگي شما در طول روز نمي‌كاهد،‌ بلكه مي‌تواند با رقيق نمودن آنزيم‌هاي گوارشي باعث بروز مشكلات گوارشي فراوان شود./ع2

برچسب ها: نمک ، سالاد ، تشنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.