سید
مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با
خبرنگار
علمي باشگاه خبرنگاران ظروف های یک بار مصرف حاوی یک نوع موادی هستند و
موقع استفاده از این ظروف این موادهای پلاستیکی در برنج و یا غذای ديگر
آزاد می شوند که در پایان منجر به سرطان می شود.
وی افزود: البته ظروف های کدر نسبت به ظروف های شفاف کمی بهتر هستند و
توصیه ما به افراد این است که از لیوان های مقوایی استفاده کنند.
البته لازم به ذکر است ؛همه اين ظروف غذایی یک بار مصرف مضر هستند و باعث سرطان زایی در افراد می شوند./ع2