پروین میرمیران، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آبمیوه های صنعتی در الگوی صحیح و سالم هیچ جایگاهی ندارد زیرا حاوی مواد نگهدارنده بسیار بوده و از هیچ گونه ویتامین و تازگی برخوردار نمی باشد.
وی افزود: از نوشیدني های مفید و سالم همچون شیر کم چرب، میوه تازه، عرقیات سنتی و گیاهی همانند شربت خاکشیر، آب طالبی که غنی از ویتامین و فیبر مورد نیاز بدن است را بایستی جایگزین آب میوه های صنعتی کرد.
وی در ادامه گفت: آب میوه های صنعتی به صورت دائم و روزانه نباید استفاده شود زیرا باید به ماهی 1 الی 2 بار به صورت اتفاقی و تنوع محدود شود.
وی عنوان کرد: مصرف زیاد آبمیوه های صنعتی باعث اضافه وزن و چاقی می گردد و بایستی از شربت های طبیعی و خانگی که غنی از ویتامین است استفاده کرد./ح