معصومه
صالحی رئیس انجمن آلزایمر در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران بر ضرورت
تغذیه صحیح در وعده سحر و افطار ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: افراد در
ماه مبارک رمضان باید از رژیم غذایی حاوی مایعات فراوان به ویژه آب و چای
کمرنگ استفاده کنند.
همچنین استفاده از آبمیوه های حاوی ویتامین ث باید
در رژیم غذایی افراد روزه دار گنجانده شود چرا که ویتامین ث موجب بهبود
عملکرد عروقی و خون سازی به مغز می شود.
وی افزود: به دلیل کاهش مواد
معدنی بدن افراد روزه دار باید از سبزیجات و میوه به مقدار فراوان استفاده
کرده و در هر وعده سحر و افطار یک سیب با پوست مصرف کنند.
صالحی با بیان
اینکه استفاده از رژیم غذایی مدیترانه ای بادی از سوی روزه داران گرفته
شود افزود: استفاده از گوشت مفید و ماهی و مواد ریز مغذی به ویژه در وعده سحری نباید فراموش شود.
وی
یادآور شد: افراد روزه دار برای داشتن فعالیت مفید مغزی باید از غذاهای
مقوی و کم حجم استفاده کرده و در طول روز به اندازه کافی استراحت کنند./ع2