برخي از مواد غذايي همچون سويا، جگر و گندم باعث تقويت حافظه و كاهش عصبانيت مي‌شود.

سيد ضيا الدين مظهري متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:‌ در برخي از مواد غذايي املاح معدني وجود دارد كه باعث بروز تقويت حافظه و نيرو مي‌شود.

وي افزود: مواد غذايي همچون گردو،‌ جگر، گوشت و گندم غني از ويتامين b هستند كه در افزايش تقويت يادگيري و كاهش عصبانيت بسيار تاثير گذار است.

وي عنوان كرد: از غذاهايي كه غني از امگا 3 هستند همچون روغن‌هاي سويا، ماهي، كنجد و گردو تاثير بسزايي در كاهش عصبانيت و تقويت حافظه دارد.

وي به افراد توصيه كرد: مواد غذايي همچون گوجه فرنگي، كاهو، هويج و قارچ كه سرشار از ويتامين b هستند در سبد غذايي روزانه گنجانده شود.
برچسب ها: حافظه ، گندم ، جگر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.