به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
وی افزود: تولید ماهی در استان کرمانشاه سال گذشته
هفت هزار تن بوده که امیدواریم در سال 92 با توجه به ظرفیت های موجود، به بیش از
17 هزار تن برسد
ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است.
فواید آن شامل تامین اسیدهای چرب ضروری است که برای تکامل سیستم عصبی و سلامت مغز و اعصاب لازم است و برای زنان حامله و شیرده بسیار توصیه می شود و تاثیر آن در درمان افسردگی به اثبات رسیده و همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است./س