به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، يك كارشناس تغذيه با بيان اين مطلب گفت:بسياري از افراد از رژيم غذايي صحيح که حاوي 4 گروه غذايي و مواد مفيد و مغذي مورد نياز بدن در برنامه روزانه است غفلت مي كنند و افرادي كه كمتر از 5 بار در روز ميوه و سبزي مصرف مي كنند بيشتر در معرض خطر سرطان هاي دستگاه گوارش قرار دارند.
قول دردي ميرزاعليبا بیان اینکه آنتي اكسيدان ها و فيبرهاي موجود در مواد غذايي در پيشگيري از انواع سرطان نقش به سزايي دارد افزود:مواد آنتي اكسيدانی نظير كاروتنوئيدها يا رنگدانه هاي گياهي، ويتامين هاي C و E و سلنيوم كه مانع آسيب سلول هاي و بافت ها مي شود مي تواند از بروز تغيير سلول هاي بدخيم جلوگيري كند.
وي اظهار داشت:سبزي هاي برگ سبز و زرد و ميوه هاي رنگي نیز نظير هويج، زرد آلو، طالبي و اسفناج و مركبات،روغن جوان گندم و آفتابگردان، مغزها،غذاهاي دريايي،گوشت و جگر با كاهش راديكال هاي آزاد در بدن در پيشگيري از انواع سرطان نقش عظيمي دارند./س