به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، شهرام رضایی با بیان این که سامانه هوشمند سوخت، سامانه مطمئنی برای سوختگیری منطقی وسایل نقلیه است، افزود: در این سامانه مهم با توجه به امکان دستکاری تجهیزات جایگاه ها، سیستم های پیشرفته ای پیش بینی شده که شناسایی و پیگیری سوختگیری از طریق دستکاری تجهیزات جایگاه ها را ممکن ساخته است.
وي تاکید کرد: هیچ شبکه ای وجود نداشته است و تنها معدود افرادی با دستکاری در تجهیزات جایگاه ها از کارت های ابطال نشده فیزیکی (دائم) سوختگیری می کردند که شناسایی شده اند.
رضایی گفت: کارت های ابطال نشده دائم، کارت هایی هستند که به واسطه جا ماندن در جایگاه و مراجعه نکردن مالک برای باز پس گیری آنها، مورد سوء استفاده افراد سودجو قرار می گیرد.
معاون فنی سامانه کارت هوشمند سوخت با تاکید بر این که هیچ رسوخ و نفوذی در سامانه هوشمند کارت سوخت ایجاد نشده است، گفت: با وجود سیستم های پیشرفته پیگیری در سامانه هوشمند سوخت، مردم نیز می توانند با حفاظت و نگهداری صحیح از کارت های سوخت، امکان سوء استفاده را از سودجویان سلب کنند.
وی رمز دار کردن کارت های سوخت از سوی مالکان آنها و اطلاع رسانی در خصوص به جای ماندن آنها در جایگاه ها یا مفقود شدن را از موارد مهم برای پیشگیری سوء استفاده از کارت های هوشمند سوخت برشمرد.
انتهاي پيام/