مديرعامل آب وفاضلاب اصفهان گفت:۶۰ تا ۶۵ درصد اين آب استحصالي تا رسيدن به مزرعه از طريق تبخير و نفوذ از دسترس خارج مي شودوبه هدر می رود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان هاشم اميني خاطر نشان کرد: بازدهی پايين آبياري در كشور معلول سه مساله اساسي شامل طرز مصرف، ميزان مصرف و زمان مصرف آب است.

وی درباره راه هاي مقابله با مشكل كم آبي به افزايش بهره وري در اين بخش اشاره كرد و افزود: بيش از ۹۲ درصد از منابع آبي كشور به كشاورزي اختصاص دارد كه هنوز برنامه منسجمي در اين زمينه براي افزايش بازدهی آب طراحي نشده است.
اميني گفت: هزينه آب مصرفي در كشاورزي به عواملي مانند نوع محصول، نحوه آبياري و محل كشت بستگي دارد.
مديرعامل شركت آبفاي استان اصفهان تاكيد كرد: در كشاورزي تخصيص بهينه منابع آب، استفاده از روش هاي نوين آبياري و توجه به ظرفيت هاي هر منطقه از عواملي است كه بايد مدنظر قرار گيرد

وي اضافه كرد: بيش از ۹۰ درصد آب استحصالي براي آبياري مزارع كشاورزي از ۶۰۰هزار حلقه چاه عميق و نيمه عميق از دل سفره هاي آب زيرزميني جداي از آب هاي سطحي تامين مي شود.

مديرعامل شركت آبفاي استان اصفهان گفت: ضريب بهره وري آب در بخش كشاورزي در ايران كمتر از ۳۵ درصد است در حاليكه ميانگين آن در دنيا ۶۵ درصد است.
به گفته وي، اكنون در كشور به ازاي هر مترمكعب آب بين ۸۰۰ تا يكهزار گرم محصول خشك توليد مي شود در حاليكه متوسط جهاني آن دوهزار گرم به ازاي هر مترمكعب آب است/س

برچسب ها: اصفهان ، سازمان ، آب ، فاضلاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.