به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از پايگاه تحليلي کامنتيتر ؛ نويسنده به دولت انگليس توصيه مي کند که از فرصت ايجاد شده پس از انتخابات رياست جمهوري کشورمان استفاده کرده و تلاش کند تا روابط ديپلماتيک خود با ايران را از سرگيرد و در اين باره مي افزايد "با انتخاب "حسن روحاني" رييس جمهور جديد ايران و خط مشي اي که در پيش گرفته است دولت انگليس بايد تلاش کند تا روابط ديپلماتيک خود با جمهوري اسلامي ايران را از سرگيرد و در مذاکرات هسته اي نيز تعامل و اعتمادسازي بيشتري از خود نشان دهد. "
نويسنده مقاله در ادامه با اشاره به تبعات احتمال شکست مذاکرات هسته اي براي کشورهاي غربي مي افزايد "تبعات شکست مذاکرات هسته اي ايران چه خواهد بود (؟) در صورتيکه ديپلماسي در مورد برنامه هسته اي ايران شکست بخورد نتايج خوبي پيش رو نخواهد بود."
نويسنده مقاله با اذعان به بي نتيجه بودن تحريم هاي وضع شده عليه کشورمان مي افزايد "ايران عليرغم تحريم هاي وضع شده به غني سازي اورانيوم ادامه داده و پيشرفت هاي هسته اي قابل توجهي داشته است. از سوي ديگر، هيچ مشخص نيست که تجاوز نظامي عليه تاسيسات هسته اي ايران بتواند باعث تخريب آن تاسيسات شود. تاسيسات هسته اي ايران بشدت محافظت شده هستند. براي مثال نيروگاه فردو بخوبي مورد محافظت قرار مي گيرد.سال گذشته نيز پنتاگون اعلام کرد که طبق ارزيابي هايش تجاوز نظامي رژيم صهيونيستي عليه تاسيسات هسته اي ايران احتمالا برنامه هسته اي آن کشور را بمدت يک سال به تاخير خواهد انداخت اما نمي تواند آن را متوقف سازد. چنين حمله اي فارغ از تبعاتي که دارد مي تواند نتايج وخيم منطقه اي داشته باشد. ايران قابليت مسدود نمودن تنگه هرمز را دارد. اين تنگه شاهراه نقل و انتقال بيش از 40 درصد از مبادلات نفتي جهاني است. چنين اقدامي از سوي جمهوري اسلامي ايران تاثير شديدي بر روي قيمت جهاني نفت خواهد گذاشت که در نتيجه آن مشکلات بسياري را براي کشورهاي اروپايي ايجاد خواهد کرد."
وي در نهايت به دولت انگليس توصيه مي کند "وزارت امور خارجه انگليس بايد گام هاي گسترده تري را در قبال ايران بردارد و از فرصت ايجاد شده براي ايجاد اعتماد در طرف ايراني و بهبود روابط سياسي و اقتصادي خود با ايران استفاده کند. هرگونه تلاشي بايد به يافتن راهکاري براي رفع ديپلماتيک مذاکرات هسته اي ايران و کشورهاي غربي بيانجامد."