گفتنی است در یک تحقیق پژوهشگران از افراد خواستند تا با دو رنگ متفاوت از قاشق، یکی سفید و دیگر سیاه و سفید در خصوص طعم ماست نظر بدهند، و آنگاه آنها ماست را در قاشق سفید شیرین تر از ماست در قاشق سیاه و سفید احساس کرده بودند.
گفتنی است، محققان امیدوارند تا از این روش بتوانند برای بهبود و شیوه ی غذا خوردن افراد استفاده کنند و با ترکیب مناسب رنگ قاشق و چنگال ها و همینطور وزن و رنگ بشقاب بتوانند پرخوری و یا بی اشتهایی را درمان کنند، همینطور پزشکان امیدوار هستند تا با روانشناسی دقیق رنگ ها بتوانند علاقه مردم را به خوردن غذاهای سالم و پرهیز از مصرف بالای نمک را افزایش دهند.
روانشناسان در یک تحقیق مشابه دیگر تکه ای از پنیر را به کمک وسایل چاقو، قاشق، چنگال و خلال دندان در اختیار داوطلبان قرار دادند و از آنها خواستند تا شورترین حالت را انتخاب کنند و داوطلبان خوردن پنیر با چاقو را شورترین حالت انتخاب کردند./ح