فرزاد بابایی کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه در دمای بالا متابولیسم بدن افزایش می یابد و از دست دادن آب از طریق عرق بیشتر می شود، گفت: از دست دادن آب مقداری از الکتریولت های بدن را نیز خارج می کند که مصرف خاکشیر به دلیل داشتن پتاسیم می تواند تا حدودی کمبود الکترولیت را جبران کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

به گفته این کارشناس تغذیه، بر اساس طب قدیم طبیعت خاکشیر خنک است و به علاوه احتمالا باعث افزایش جذب آب از طریق دستگاه گوارش می شود.

این کارشناس تغذیه یادآوری کرد: خاشکیر معمولا به صورت شربت مصرف می شود اما بهتر است از زیاد شیرین کردن این شربت خودداری شود چون ممکن است باعث افزایش غلظت خون شود.

و فکر می کنم حالا که یک کارشناس علم روز هم خواص ضد گرمایی خاکشیر را تایید کرد با خیال راحت می توان این شربت تابستانی را تهیه کرد و با خوردن این دانه های ریز قهوه ای به جنگ گرما رفت./س

برچسب ها: کرمانشاه ، دانه ، قهوه ای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.