میان وعده های غذایی در کنار سر وعده غذایی باید تمام مواد مغذی مورد نیاز یک فرد را فراهم سازد.

ربابه شیخ الاسلام متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: میان وعده ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی روزانه سالم است.

 وی افزود: میان وعده ها به ثابت نگه داشتن قند خون و انرژی در طول روز کمک می کند و از گرسنه شدن زیاد و پرخوری در وعده های اصلی جلوگیری می کند.

وی عنوان کرد: میان وعده ها باید خوب انتخاب شوند تا در کنار سرو وعده اصلی تمام مواد مغذی مورد نیاز هر فرد را فراهم می کند.

وی تصریح کرد: میان وعده ها حداکثر باید تا 200 کالری باشد و اولین پیشنهاد برای میان وعده ها میوه ها(سبزی ها مانند هویج تازه) مناسب هستند.

وی در خاتمه گفت: بیسکویت های با سبوس بیشتر، شکلات های کم شیرین انتخاب خوبی برای میان وعده است همچنین نخود و کشمش و آجیل(شور نباشد و به اندازه 1/4 لیوان) هم برای میان وعده خوب است./ع2
برچسب ها: وعده ، غذا ، بیسکویت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار