بیشتر چربی ها و روغن ها دو برابر مواد نشاسته ای و مواد پروتئنی دار، در بدن کالری ایجاد می کنند.

ربابه شیخ الاسلام متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: تمامی چربی ها و روغن ها دو برابر مواد نشاسته ای و پروتئین ها در بدن کالری تولید می کنند.

وی افزود: یک گرم برنج با یک گرم گوشت 4 کالری و یک گرم روغن و یا هر نوع چربی که استفاده می شود حدود 9 کالری ایجاد می کند.

اين متخصص در ادامه گفت: بعضی از مواد غذایی مثل گردو، بیسکوییت، پسته، پنیر چربی هایی دارند که قابل دیدن نیستند ولی به اندازه ای چربی دارند که کالری بیشتری ایجاد می کنند.

وی در پایان گفت: مصرف بی رویه این موادغذایی باعث بروز چربی و چاقی می شود./ع2
برچسب ها: پروتئین ، چربی ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار