"طلال سلمان" تحليلگر و کارشناس سیاسی در مقاله جديد خود تحت عنوان "ايران بار ديگر جهان را شگفت زده کرد" با اذعان به شگفتي جهانيان اظهار مي دارد که رژيم صهيونيستي از گسترش روابط ايران و کشورهاي عربي مي هراسد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از المانيتور ؛  نويسنده با اذعان به "حيرت انگيز" بودن حماسه سياسي ايرانيان در روز جمعه گذشته و پيروزي "حسن روحاني" بعنوان رييس جمهور منتخب ملت ايران مي افزايد درگیریها ها درلبنان به حدي رسيده که شايد ما لبناني ها نتوانيم به موضوع ديگري توجه کنيم. با اين حال تجربه اخير مردم سالاري در ايران تمامي جهانيان را شگفت زده کرد. رهبري و ملت ايران بار ديگر نشان دادند که خردمندانه انتخاب و موضع گيري مي کنند." 

نويسنده با اذعان به اهميت و "منحصر بفرد" بودن عرصه سياسي در کشورمان و چالش هايي که ايران اسلامي با موفقيت پشت سر گذاشته مي افزايد "در واقع هيچ يک از کشورهاي جهان سوم به اندازه ايران مورد توجه تحليلگران سياسي نبوده اند. تحليلگران و کارشناسان و استراتژيست هايي که مسائل مربوط با ايران را رصد مي کنند اذعان دارند که اين کشور با بهره گيري از مباني "عقيدتي" اسلامي خود توانسته در مورد تمامي تهديدات و چالش مقاومت نمايد. براي مثال مي توان به تحريم هاي ضد ايراني اشاره کرد. دولت آمريکا و کشورهاي اروپايي تحريم هايي را عليه ملت ايران وضع کرده اند که در طول تاريخ روابط بين الملل بي سابقه بوده است. آن کشورها هچنين جنگي هشت ساله را عليه ايران تحميل کردند و در اين راستا از مزدور خود "صدام" ديکتاتور پيشين عراق بهره گرفتند. در اين جنگ بسياري از ايرانيان شهيد شدند و نيروهاي بعثي تلاش کردند تا منابع انساني و نظامي ايران را نابود سازند با اين وجود پس از پايان جنگ و طي سالهاي بعدي ايران نشان داد که هنوز هم يک قدرت منطقه اي و نقشي بي بديل در تحولات خاورميانه و جهان دارد." 

نويسنده در ادامه با اشاره به مشي "منطقي" کشورمان و ياوه گويي هاي کشورهاي غربي که تلاش دارند تا پروژه "ايران هراسي" را اجرا و مديريت نمايند مي افزايد "در اين ميان، آن عده از تحيليلگران که مدعي بودند ايران اسلامي مشي "تندروانه" و "افراطي" دارد با اعلام نتيجه انتخابات رياست جمهوری ايران "شگفت زده" شدند و فهميدند که ايران در عرصه سياستگذاري و تصميم گيري ديدگاهي "خردگرايانه" و "منطقي" دارد و مي داند که چه هدفي را دنبال مي کند."
 
نويسنده در ادامه با اذعان به نقش "سازنده" کشورمان در روابط شيعيان و سني هاي منطقه مي افزايد "کشورهاي غربي همچنين ادعاهايي را در مورد نقش منطقه اي ايران مطرح مي سازند و سعي در سياه نمايي در اين باره دارند. اين در حاليست که در همان زمان اين "صدام" ديکتاتور مخلوع عراق بود که در حال دامن زدن جنگ ميان مسلمين (شيعه و سني) بود. صدام با ارتکاب خطايي سياسي پس از تجاوز عليه ايران از کشورهاي عربي خواست تا بصورت همه جانبه از وي حمايت بعمل آورند و بهاي جنگ را بپردازند و پس از مخالفت آنان به کويت حمله برد . با اين وجود،  ايران که مجهز به مکتبي انقلابي – اسلامي است موفق شده تا در منطقه با تمامي کشورهاي اسلامي از جمله کشورهاي با اکثريت جمعيت سني روابط حسنه اي برقرار نمايد." 

نويسنده با اذعان به نقش موثر کشورمان در حمايت از فلسطينيان و حقوق آنان مي افزايد "در مورد مسئله فلسطين اگر منصفانه قضاوت کنيم خواهيم ديد که رهبران ايران و بطور خاص امام خميني (ره) در زمان خود جهانيان ، اعراب و مسلمانان را نسبت به مسئله فلسطين و لزوم درک صحيح آن آگاه نمودند. ايران در حالي از حقوق فلسطينيان دفاع مي کنند که بسياري از کشورهاي عربي از اعلام موضع صريح و آشکار در اين باره مي هراسند و از نزديک شدن به آن خودداري مي ورزند. اين در حاليست که بايد اشاره کرد کشورهاي عربي مي بايد ارتش هاي خود را متحد ساخته و در مقابل رژيم صهيونيستي قرار دهند. کشورهاي عربي نشان داده اند که برخلاف جمهوري اسلامي ايران تنها بدنبال امضاي معاهده و توافق نامه با رژيم صهيونيستي هستند که هزينه سنگيني را براي حقوق فلسطينيان در پي خواهد داشت و اين در حاليست که اماکن مقدس و متبرکه مسلمانان و مسيحيان در فلسطين مورد يورش و اشغالگري صهيونيست ها قرار مي گيرند." 

نويسنده مقاله در پايان اذعان مي کند که کشورهاي عربي با ابراز شگفتي نسبت به نتيجه انتخابات ايران خواستار گسترش روابط با ايرانيان شده اند و در اين باره مي افزايد "کشورهاي عربي بخصوص کشورهاي حاشيه خليج فارس با ارسال پيام هاي تبريک جداگانه به مناسبت پيروزي "حسن روحاني" رييس جمهور منتخب ملت ايران در انتخابات رياست جمهوري خواستار افزايش روابط و همکاري هاي دوجانبه با ايران شده اند. در صورتيکه روابط متقابل ايران و کشورهاي غربي مبتني بر منافع ملي و نقاط اشتراک دو طرف باشد مي تواند به بهبود روابط و گسترش همکاري ها و مواجهه با دشمن مشترک که همانا رژيم صهيونيستي مي باشد کمک کند. رژيم صهيونيستي از ايجاد تنش در روابط ايران و کشورهاي عربي سود مي برد." 

نويسنده با اذعان به خشم و عصبانيت صهيونيست ها از پيروزي "حسن روحاني" در انتخابات رياست جمهوري کشورمان مي افزايد "تمامي کشورهاي جهان از انتخاب "حسن روحاني" بعنوان رييس جمهور منتخب ملت ايران استقبال نمودند بجز رژيم صهيونيستي. صهيونيست ها از اين موضوع مي ترسند که با انتخاب رييس جمهور جديد ايران و اظهار تمايل کشورهاي عربي به گسترش روابط با ايران اتحاد ايرانيان و اعراب گسترده تر شود و آنان قدرتمندتر از گذشته در مقابل رژيم صهيونيستي قرار گيرند." 

برچسب ها: ایران ، انتخابات ، حماسه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار