
به گزارش باشگاه خبرنگاران احمد عجم امروز در مراسم تجليل از کشاورزان نمونه استان قزوين اظهار کرد: در کارگروه کشاورزي استان قزوين بالغ بر 100 طرح کشاورزي در استان تصويب شده و با کمک و حمايت بانکهاي عامل در حال انجام است.
استاندار قزوين بر لزوم ايجاد بستر مناسب را براي موفقيت در کشاورزي بر پايه استفاده بهينه از منابع آبي و خاکي تاکيد کرد و ادامه داد: تنها راه استفاده از ظرفيتهاي کشاورزي در استان ايجاد رقابت پذيري محصولات کشاورزي با حصولات مشابه در کشور و حتي دنيا است.
عجم ايجاد يک باور عمومي در بخش کشاورزي و دامي و مشتقات آن و ايجاد يک اراده قوي در متخصصان کشاورزي آب و خاک را يک گام بلند در استان دانست و تاکيد کرد: اين گام موجب شده تا بتوان يک همدلي و هم جهتي در بين توليد کننده، متخصصين بخش کشاورزي و ساير بخشها ايجاد کرد.
وي ميزان توليد شير خام در استان را 1600 تن اعلام کرد و افزود: با همت فعالان عرصه دام توفيقات موثر و شايان توجهي در استان به دست آمده است .
عجم با بيان اينکه تا به امروز بيش از 2 هزار هکتار از باغات انگور در استان داربستي شده است تاکيد کرد: به دنبال اين هستيم تا با مشارکت مردم و دولت اعتبار خوبي را براي افزايش داربستي کردن باغات در استان جذب کنيم./س