به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، تخلیه تلفنی یکی از شگردهای پیش پا افتاده و قدیمی گروهک تروریستی منافقین است که از ابتدای انقلاب برای جمعآوری اطلاعات و اخبار از داخل کشور و در اختیار بیگانگان قرار دادنشان استفاده مینمودند. اما پس از روشنگریهای صورت گرفته درباره این شیوه جاسوسی این گروهک تروریستی پس از آنکه مشاهده کردند که دیگر از این طریق امکان جمعآوری ندارند به سرعت شیوه خود را تغییر داده و به نظرسنجی تلفنی روی آوردند. این گروهک با دستوری که از اربابان آمریکایی و اسرائیلی خود داشت در برهههای گوناگون درباره موضوعات مختلف اقدام به تخلیه تلفنی از این طریق میکرد و نتایج آن را در اختیار سرویسهای جاسوسی سیا و موساد قرار میداد تا آنان بر اساس اطلاعات به دست آمده در مواجهه با جمهوری اسلامی تصمیم مقتضی را بگیرند. برای مثال در موضوع برنامه صلح آمیز هستهای ایران و یا درباره حمله احتمالی رژیم اشغالگر قدس به نیروگاههای هستهای اقدام به نظرسنجی خصوصاً در مناطق مرزی میکردند.
اما پس از فرار تعدادی دیگر از عناصر ضد انقلاب از کشور آنان نیز با الگوگیری از این فرقه تروریستی اقدام به نظرسنجی ـ بخوانید تخلیه تلفنی و جاسوسی ـ میکنند. در همین راستا حسین قاضیان جاسوس مزدبگیر سازمان سیا نیز با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری اقدام به نظرسنجی درباره تعداد آرای کاندیداهای ریاست جمهوری کرده است. وی جاسوسی خود را در پوشش موسسه آیپوز که وابسه به سازمان اطلاعات و امنیت مرکزی آمریکا معروف به سیا است، انجام میدهد. این وبسایت نحوه جاسوسی و تخلیه تلفنی خود را اینچنین توضیح میدهد: «این نظرسنجیها هر روز از طریق مصاحبههای تلفنی و به شیوهی چرخشی(Rolling) چهار روزه انجام میشود. گزارش نظرسنجیها به صورت روزانه تا 23 خرداد 1392 منتشر میشود. شب 23 خرداد، یک گزارش ویژه، تحت عنوان پیشبینی نهایی نتیجهی انتخابات، ارائه خواهد شد. در صورتی که انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم کشیده شود، انجام این نظرسنجیهای روزانه تا 30 خرداد ۱۳۹۲ ادامه خواهد داشت و گزارش آن هر روز توسط این پایگاه اینترنتی منتشر میشود. همانند دور اول رقابتها، گزارش ویژهای، تحت عنوان پیشبینی نتیجهی انتخابات و برآورد نامزد پیروز، در شب 30 خرداد ارائه خواهد شد.»
از نکات قابل توجه درباره این جاسوسی تلفنی میتوان به اعتبار بیش از اندازه آن در نزد شبکه سلطنتی بیبیسی فارسی اشاره کرد که این شبکه ماهوارهای برای ایجاد جنگ روانی و القای اخبار دروغ در سخن پراکنیهای خود به این نظرسنجی استناد میکند.
لذا مردم باید با هوشیاری بیشتر از این جمعآوری اطلاعات که ضربه زدن به نظام و کشور را به دنبال خواهد داشت جلوگیری نمایند و مراقب تخلیه تلفنی و جاسوسی دشمنان قسمخورده ایران اسلامی باشند.
خاطرنشان میشود که جاسوسی به سبک نظرسنجی سابقه دیرینه در پرونده حسین قاضیان دارد. وی به همراه «عباس عبدی و بهروزگرانپایه» در سال 1381 در پوشش موسسهای به نام آینده برای موسسات سازمان سیا به نامهای «گالوپ، ویام و زاگبی» جاسوسی میکردند که توسط قوه قضاییه دستگیر شدند. آنان در دوران موسوم به اصلاحات درباره رابطه با آمریکا از مردم نظرسنجی میکردند و اطلاعات آن را در اختیار سرویس جاسوسی آمریکا قرار میدادند تا آنان بر اساس این اطلاعات برای رابطه با ایران برنامه ریزی نمایند.
لازم به ذکر است که پیش از این نیز دیدهبان طی خبری از جاسوسی منافقین برای انتخابات در فیسبوک و شبکههای اجتماعی در پوشش نظرسنجی اطلاع داده بود.