دکتر
حسین فردی متخصص مغز و اعصاب، در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:
نوشیدن حداقل یک لیوان شیر در روز ذهن و عملکرد حافظه را بهبود داده و می
تواند از زوال نورولوژیکی پیشگیری و یا فرآیند آن را آهسته کند.
وی
افزود: افرادی که شیر یا فرآورده های لبنی بیشتری مصرف می کنند از لحاظ
عملکرد و انرژی رسانی به مغز به ویژه در وعده صبحانه نتایج بهتری بدست
آوردند.
این متخصص اظهار داشت: انجام تغییرات ساده در روش تغذیه
می تواند به روشی موثر برای پیشگیری از اختلالات عملکرد نورون ها تبدیل
شود./ع2