کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تناول 2 تا 5 گرم از تخم گشنیز با کمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را درپی دارد.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخم و میوه گشنیز خواص دارویی دارند.

وی تشریح کرد: کارشناسان سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه در روز را در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر دانسته اند.

نقشی ادامه داد: کارشناسان عرق گشنیز را در رفع عفونت مجاری ادرار، ناراحتی های گوارشی و نفخ شکم موثر می دانند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مصرف به اندازه گشنیز هیچ ضرری ندارد، ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی توام با خستگی شدید شده و گاهی خواب عمیق، گنگی و بی‌حسی را به دنبال خواهد اشت.

وی خوردن گشنیز را در پیشگیری از مسمومیت های غذایی مثمرثمر دانست و اظهار داشت: خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری می کند و از مسمومیت های غذایی پیشگیری می کند.

نقشی با اشاره ای به موارد استفاده از دمکرده گشنیز افزود: کارشناسان گیاهان دارویی شستن دهان و دندان با دمکرده گشنیز با دم نمودن یک قاشق چایخوری تخم گشنیز در یک لیوان آب جوش به مدت 5 دقیقه برای ضدعفونی دهان و دندان بی تاثیر نخواهد بود.

وی ضمن بیان توصیه ای به تسکین دندان درد با بهره گیری از این سبزی تاکید کرد: کارشناسان جویدن تخم گشنیز و برای تسکین درد دندان بی تاثیر نمی دانند./ب

برچسب ها: گشنیز ، گیاهی ، افزایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.