زهرا موحدی متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: بعضی از مادران غذاهایی مثل ماهی، شیرگاو، سویا ،میگو، تخم مرغ را به دلیل طرز فکر اشتباه در طی بارداری بسیار استفاده می کنند تا نوزادان تمام و یتامین ها را جذب کنند و اگر از این غذاها استفاده نکنند نوزادشان ضعیف می شود لذا کاملا بر عکس است بدلیل اینکه این نوع غذاها بسیار حساسیت زا هستند.
وی افزود: زمانی که برای خود مادر آلرژی زا است پس می تواند آلرژی را بر روی جنین تشدید کند.
وی در ادامه گفت: علاوه بر این غذاها باید از بعضی خوراکی ها اجتناب کند مثل انواع چیبس های تند و فست فودها، تمامي این خوراکی ها محرک هستند که زمینه ساز آلرژی برای نوزاد می شود که در بعضی افراد می تواند زمینه هایی مثل نفخ و ناراحتی های گوارشی مثل دل پیچه را ایجاد کند.
وي در پایان اشاره کرد: نوزادان 4 تا 6 ماهه اگر با خارش دهان و قرمز شدن پوست مواجه اند به حساسیت( آلرژی) دچار شده اند.
نکته: مادرانی که آلرژی دارند باید از بادام زمینی و محصولات بادام زمینی در دوران بارداری و شیر دهی پرهیز کنند تا آلرژی را تشدید نکنند.