در حالی که غذاهای خاص را بهتر است در مقادیر کم تر مصرف کنید اما غذاهای دیگری وجود دارد که پوست شما نمی تواند به مقدار کافی از مزیت آنها برخوردار شود در زیر به چند نمونه اشاره می شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ غذاهای بوته ای مثل توت فرنگی، شاتوت حاوی بالاترین مقدار آنتی اکسیدان می باشند.

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی با اثر محافظتی هستند و در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند و از پیری زودرس در پوست جلوگیری می کنند.
 
غذاهای آبکی: یکی از بهترین راه های نرم، مرطوب و انعطاف پذیر نگه داشتن پوست مصرف غذاهای آبکی است لذا به مقدار زیاد آب بنوشید و سوپ زیاد مصرف کنید.
 
غذاهای سبز: مثل گندم و جو حاوی مقدار بالایی از مواد مغذی برای پوست هستند غذاهای سبز شامل خانواده جلبک ها، برگ ها و گیاهان غلات سرشار از مقادیر زیادی کلروفیل هستند و مواد مغذی زیادی نیز دارند.
 
تخم مرغ: تخم مرغ سرشار از پروتئین هستند و زرده تخم مرغ نیز سرشار از ویتامین E است.
ماست: ماست نه تنها سرشار از ویتامین A است بلکه شامل نوعی باکتری است که برای ایمنی سیستم گوارش و سلامت پوست اهمیت زیادی دارد.

سیر: هر چیزی از خانواده آلیوم مانند سیر، پیاز، تره فرنگی و پیازچه می تواند از بین بردن سموم و مواد سرطان زا مؤثر باشد.
برچسب ها: پوست ، توت فرنگی ، شاتوت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار