به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس طب سنتی میوه گردو دارای خواص متعدد برای حفظ سلامتی انسان است یکی از بهترین خواص آن تنظیم قند خون است.
گفتنی است پوسته های خشک داخل گردو که در کناره های مغز گردو وجود دارد یکی از منابع با ارزش برای جلوگیری از افزایش قند خون است اما متاسفانه اکثر افراد آن را به عنوان ضایعات دور می ریزد.
بررسی ها نشان می دهند که خوردن این پوسته های خشک نیز کمک فراوانی به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت و یا افرادی که در مرز ابتلا به دیابت قرار دارند می شود.
یه سوال میتونم پوست خشک گردو را آسیاب کرده و در گلدان از آن استفاده کنم.
براساس گفتگویی که متخصص با ایسنا داشته عنوان فرموده که پوست خشک گردو همچنان که قند خون را پایین می آورد ، ولی باعث تخریب کبد می شود ، لطفا نظر دهید