تقويت بخش خصوصي و کاهش نقش دولت در توليد، منجر به ايجاد فرصتي مناسب براي ورود کالا و خدمات صادرکنندگان کشور به بازارهاي جهاني به صورت رقابتي مي شود.

حميدرضا نبي زاده، کارشناس اقتصادي به خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: دولت بايستي نقش هدايت کننده داشته باشد که با تعيين يک سيستم کنترل کارآمد، از دخالت هاي مستقيم در همه موارد پرهيز نمايد و تنها در شرايط بحراني نسبت به مداخله و کنترل اوضاع اقدام کند.
وي تاکيد کرد: اگر دولت تنها در مواقع بحراني اقدام به مداخله در بازار اقدام کند، سيستم توليد و عرضه و تقاضا براساس نيازهاي بازار تنظيم و تعديل خواهد شد.
اين کارشناس اقتصادي افزود: يکي از راهکارهاي تقويت بخش خصوصي، ايجاد شرايط مناسب براي سرمايه گذاري است، به طوري که براي انجام سرمايه گذاري و مشارکت گسترده بخش خصوصي مي بايست فضايي انگيزشي و مناسب به وجود آورد و لازمه اين کار، سياست گذاري ها و برنامه ريزي هاي صحيح است.
نبي زاده با بيان اينکه صنايع مادر و توليد و صادرات نفت در اختيار دولت اند و بخش خصوصي به عنوان زيرمجموعه بخش هاي بزرگ دولتي فعاليت مي کند، گفت: کاهش نقش دولت در توليد، باعث ورود کالاها و خدمات به بازارهاي جهاني به صورت رقابتي مي شود.
نبي زاده خاطرنشان کرد: درآمدهاي ارزي غير نفتي را شايد بتوان در صادرات غير نفتي خلاصه کرد و در شرايط کنوني که ارزش ريال پايين است، فرصت مناسبي براي صادرکنندگان به وجود آمده تا کالاها و خدمات خود را به صورت رقابتي وارد بازار جهاني کنند.
برچسب ها: رقابت ، بازار ، جهانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار