مدیر کل بیمه خدمات درمانی استان فارس گفت: کمتر از 30 درصد مردم این استان که بیشتر آنان فاقد هر نوع پوشش بیمه‌ای و یا وابسته به بیمه نیروهای مسلح هستند به طرح پزشک خانواده نپیوسته‌اند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس ، افشار مظاهری افزود :استقبال مردم برای ورود به طرح پزشک خانواده بسیار چشمگیر است و در واقع این رفع همپوشانی در خدمات بیمه می‌کند.

وی ادامه داد: طرح پزشک خانواده از خوددرمانی‌ها و صرف هزینه‌های کاذب درمان جلوگیری کرد و افتخاری برای استان فارس به عنوان استان پیشرو مجری این طرح قلمداد می‌شود.

مدیر کل بیمه خدمات درمانی استان فارس گفت: در این طرح بسیاری از پزشکان که تمایلی به ادامه فعالیت در شغل خود نداشتند به عنوان سرمایه‌های ملی به کار اصلی خود باز می گردند و این نقش اقتصادی طرح پزشک خانواده را می‌رساند.

مظاهریخاطرنشان کرد: یکی از فواید طرح پزشک خانواده این است که موجب شده افرادی که بیشتر از یک دفترچه بیمه در اختیار دارند و قبلا از تمام این دفترچه‌ها استفاده می‌کردند، نتوانند بار اضافی به بیمه‌ها تحمیل کنند.

وی گفت: در این طرح در واقع شهروندان به جای مشورت گرفتن از دوستان و فامیل از پزشک خانواده مشاوره می‌گیرند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.