اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ ها، ریشه و پوست سیاه بادمجان خواص دارویی دارند.
وی تصریح کرد: ریشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان از آن در انواع خونریزی ها استفاده نمود.
نقشی ادامه داد: درمان اسهال خونی با جوشانده حاصل از جوشاندن برگها و پوست سیاه بادمجان امکانپذیر خواهد بود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: آب زردرنگی كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشك كردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی كه دست و پایشان مرتب عرق می كند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند.
وی اظهار داشت: خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را از خطر سكته قلبی محفوظ می دارد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به بهره گیری از بادمجان برای از بین بردن زگیل گفت و افزود: اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمیر كنند و به زگیل بمالند زگیل كنده خواهد شد.
نقشی از اثر بادمجان برای درمان کم خونی گفت و تاکید کرد: بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خونی داروی موثری است./س