به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران،راکی زقوندی افزود:رسانهها برای اشاعه فرهنگ کاهش تولید زباله و بخشهای غیردولتی در مدیریت جمعآوری و بازیافت زباله به صورت منظم و سازماندهی شده بسیار تاثیرگذار هستند.
نماینده و مشاور سازمان جهانی بهداشت با اعلام اینکه بر اساس برنامه و اهداف راهبردی کوتاه و میان مدت، مدلهای اجرا شده سازمان جهانی بهداشت در کشورهای پیشرفته در آمل نیز اجرا میشود، اظهار کرد: این طرح به صورت ارائه راهکارهای فنی و اختصاصی حداقل تا یک سال آینده اجرا خواهد شد.
وی گفت: پیشنهاد میدهم منطقه را هم درگیر کنید تا مردم آموزش ببینند و به محیط زیست احترام بگذارند و این یکی از مشکلات حوزه شهری در سلامت است.
شهردار آمل گفت: روزانه بیش از 350 تن زباله از شهرستانهای آمل، محمودآباد، فریدونکنار و بابلسر به محل دفن زباله شهرداری آمل انتقال داده میشود.
امیرسلیمانی با تاکید بر اینکه در حال حاضر پنج مرکز مکانیزه جداسازی زبالههای تر از خشک در اجرای طرح همگانی جداسازی با هدف بهبود وضعیت جمعآوری زبالههای خانگی در خیابانهای اصلی این شهر راهاندازی شده است،اذعان داشت:به شهروندان در قبال تحویل زباله، وسایل بهداشتی و شوینده اهدا میشود و سعی داریم در آینده تعداد این مراکز را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: هدف آن نیز بهبود روش ذخیرهسازی، جمعآوری و بازیافت پسماندها، خالصسازی پسماندهای تر از خشک برای تولید کمپوست و بازگشت دوباره به چرخه تولید، جلوگیری از هدر رفت سرمایههای ملی و کمک به اقتصاد جامعه است./س