نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: مردم امسال با حضور پرشور در پاي صندوقهاي راي حماسه سياسي ملت بزرگ ايران را در سال 92 رقم مي زنند.

 حجت الاسلام محمدعلی نکونام، با اشاره به اهميت انتخابات امسال افزود: انتخابات شورای اسلامی نبایستی در کنار انتخابات ریاست جمهوری به حاشیه رفته و مورد غفلت قرار گیرد.
وی، با بیان اینکه شورا های اسلامی نقش بسزایی در پیشرفت کشور دارند اظهار داشت: مردم در انتخاب اعضای شورا های اسلامی شهر و روستا کاندیدا های اصلح و در مسیر نظام را انتخاب کنند.
حجت الاسلام نکونام، با اشاره به نقش محوری سپاه پاسداران در نظام اسلامی تصریح کرد: دوم اردیبهشت سال 58 با تدبیر امام خمینی (ره) سپاه تشکیل شد و تا کنون به خوبی از دین و انقلاب اسلامی حفاظت کرده است./س
برچسب ها: انتخابات ، حضور ، مردم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.