حتما شما هم تا حالا در آسمان تاریک جرم پر نوری را که شبیه به یک ستاره در آسمان می درخشد را دیده اید ! اکثر مردم به اشتباه تصور می کنند آن شی پر نور یک ستاره است در صورتی آن چیزی نیست جز سیاره غول آسای منظومه شمسی که در حال درخشش است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی باشگاه خبرنگاران شامگاه امشب بیست و پنجم فروردین سال جاری سیاره زیبا و غول پیکر مشتری در مقارنه با ماه قرار می گیرد که در این مقارنه فاصله ای حدود 7/2 درجه ای از ماه خواهد داشت.
 
مقارنه به لحظه ای می گویند که دو جرم آسمان در نزدیک ترین فاصله از هم در روبروی یکدیگر قرار گرفته باشند که در چنین وضعیتی معمولا با چشم غیر مسلح در آسمان قابل رویت هستند و زیبایی خاصی را به آسمان می بخشند .
سیاره مشتری بزرگترین سیاره منظومه خورشیدی ما محسوب می شود که جنسی از گاز دارد و قطری معادل یازده برابر قطر زمین را به خود اختصاص داده و این غول گازی تنها ۹ ساعت و ۵۶ دقیقه نیاز دارد تا هر یک بار به دور خود بچرخد.
 
ماه نیز همان گونه که اغلب مردم می دانند تنها قمرطبیعی  است که زمین دارد و منظور از قمر طبیعی  جرم کهکشانی است که در فاصله ای مشخص به دور سیارهای در حال چرخش می باشد این قمر در اطراف خود جوی ندارد و همین نبود جو موجب اختلاف دمای چشمگیری در این سیاره شده است به طوری دمای سطح آن در روز  117+ و در شب به 173- درجه می رسد.
بهترین زمان برای رصد این مقارنه ساعت 23:10 در قسمت شرقی آسمان و در اطراف ماه به دنبال سیاره مشتری که به صورت یک شی پر نور شبیه به ستاره در حال چرخش است بگردید.
برچسب ها: منظومه ، زمین ، ملاقات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار