منوچهر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود: باید راههای افزایش فشار خون در جامعه شناسایی و کنترل شود.
وی با تاکید بر اینکه سازمان بهداشت جهانی پنج گرم را به عنوان سرانه مصرف هر فرد در شبانهروز اعلام کرده است، افزود: این میزان در ایران دو برابر است.
وی با اشاره به اینکه میتوان به جای استفاده از نمک مواد دیگری را جایگزین کرد تا پتاسیم مورد نیاز بدن تامین شود، تصریح کرد: نخود سبز و لوبیا سرشار از پتاسیم است و در کنار اینکه از افزایش فشار خون جلوگیری میکند در کاهش آن نیز موثر است.
رئیس نظام پزشکی آمل با اعلام اینکه با کاهش مصرف نمک باید استفاده از جعفری، کلم و اسفناج را افزایش داد، یادآور شد: استفاده بیشتر از این محصولات به ویژه میوه موز در عدم ابتلا به فشار خون موثر است./ع