
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، وقتی که شما میوهها را پیش از ورود مهمانها پوست میکنید، باعث ایجاد آلودگیهای احتمالی در آنها میشوید. یعنی هر مداخله اضافهای که روی میوه انجام شود، درصد انتقال آلودگیهای محیطی به آن را بالا میبرد.
از بحث بهداشت و آلودگی هم که بگذریم به بحث مربوط به کاهش ارزش تغذیهای میوههای از قبل پوستکنده، با کم شدن میزان ریزمغذیهای موجود در آن میرسیم. مثلا ویتامین C، یکی از کلیدیترین ریزمغذیهای موجود در میوههاست.
این ویتامین جزو ناپایدارترین مادههای مغذی است که به سرعت در برابر نور، حرارت و اکسیداسیون از بین میرود. درنتیجه اگر شما میوهها را از قبل پوست بکنید و برای مهمانهایتان آماده کنید، این میوهها برای مدتی در مجاورت هوا، حرارت نامناسب و اکسیداسیون قرار میگیرند، ویتامین C خود را تا حد زیادی از دست میدهند و بهطور کلی اثر منفی بر مقدار ریزمغذیهای موجود در آنها خواهد داشت./ع