مریم دهداب دانشجوی دکترای شیمی فیزیک از دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد سریع برای رفع این مشکل چند حبه زیتون را داخل یک ظرف ریخته و با یک لیوان آب آن را چند دقیقه بجوشانید سپس آب آن را صاف کرده و کم کم بخورید.
دهداب تصریح کرد: بعد از انجام این کار احساس راحتی خواهید کرد و اگر این مشکل حل نشد فوری به پزشک مراجعه کنید.
این دانشجوی دکترا متذکر شد: می توانید با یک آزمایش کوچک پی به این مسئله ببرید، چند حبه زیتون را در آب بجوشانید سپس در آب آن چند تیغ ماهی قرار دهید.
بعد از دقایقی تیغها مانند ماکارونی نرم خواهد شد و با این کار می توانید از نزدیک خودتان شاهد این امر باشید.