معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: باغداران با اجری هرس ضمن اطمینان از افزایش عملکرد موجب بهبود کیفیّت میوه ها نیز می شوند.

عزیز صمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: حفظ عادت رشد طبیعی درختان و سهولت در انجام کارها از دیگر اهداف هرس اصلاحی است.

وی تصریح کرد: کارشناسان هدف از اصلاح و تربیت درخت را قطع قسمت هایی از یک درخت برای به دست آوردن شکل و اسکلت مطلوب درخت عنوان نموده اند.

صمدی ادامه داد: هرس درختان شامل دو عملیات شاخه برداری یا تُنک کردن و سَربرداری است.

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شاخه برداری کاهش چوب و مصرف مواد غذایی برای تقویت شاخه های باقیمانده و سَربرداری قابل دسترس شدن کربوهیدرات های ذخیره در قسمت های پایین شاخه را برای سایر نقاط رشد در پی دارد.

وی اظهار داشت: سَربرداری بیشتر از شاخه برداری سبب رشد تقویت رشد منطقه ای درخت می شود.

صمدی تاکید کرد: هرس درختان کار فنّی و پیچیده ای بوده و بهتر است از مهارت های یک هرس کار ماهر برای این کار بهره گرفت./س

برچسب ها: بهبود ، کیفیّت ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.