ابراهيم نکو، نماينده مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، در مورد بحث امنيت غذايي در کشور گفت: امروزه کشورهاي مختلف با توجه به شرايط زماني خود به دنبال امنيت غذايي افراد هستند، يعني توليدات خود را در جهت سالم سازي و تقويت و سلامت افراد براي زندگي بهتر رونق مي دهند.
وي ادامه داد: در بنگاه هاي اقتصادي افراد علاقمند به کيفيت در توليد کالا هستند و در برخي کشورهاي توسعه يافته و پيشرفته براي جذب مشتري بيشتر ميزان رقابت در کيفي سازي، امنيت و کيفيت کالا بالا است، زيرا با اين امر به بحث مطلوب بودن کالاها مي رسند.
وي تصريح کرد: در بحث امنيت غذايي کاهش کيفيت مواد غذايي مي تواند عواقب خطرناکي را داشته باشد، زيرا امنيت رواني و سلامت افراد را مختل مي کند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: با توجه به شرايط حاکم در جامعه که همه به دنبال کسب و کار هستند، سعي شود تا در بحث غذايي متضرر نشويم، زيرا با کاهش کيفيت محصولات و سبد غذايي خانواده در آينده، شاهد به خطر افتادن سلامت افراد در جامعه خواهيم بود./عب