به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاري فرانسه، سخنگوي ايالت تلاکسکالا که ناتيويتاس در آنجا قرار دارد، اعلام کرد در اين انفجار 13 نفر از جمله ده مرد و يک زن کشته شدند .
وي افزود هشت مرد و يک زن در لحظه انفجار کشته شده اند و يک مرد نيز هنگام انتقال به بيمارستان و مرد ديگري نيز هنگام انجام مراقبت هاي پزشکي در ساختمان بيمارستاني واقع در نزديکي محل انفجار جان باختند.
ساکنان محلي تاييد کرده اند در ميان کشته ها يک نوزاد نيز بوده است.
وي همچنين تصريح کرد در اين انفجار حدود هفتاد نفر نيز زخمي شده اند که چهار نفر از آنها دچار سوختگي هاي شديد شده اند.
وي اعلام کرد برخي از زخمي ها به بيمارستان هاي ايالت همجوار پيوئبلا انتقال يافته اند اما به وخيم بودن يا نبودن حال اين زخمي ها اشاره اي نکرد.
انفجار در ميانه روز در محل جيزس دو تپاکتوپک در بخش ناتيويتاس واقع در 25 کيلومتري مکزيکو سيتي روي داد. به نظر مي رسد انفجار به علت سقوط يک گلوله مشتعل آتش بازي روي کاميون صورت گرفته باشد.
نيروهاي نظامي و امدادي بعد از ظهر جمعه در محل وقوع انفجار که دسترسي به آن ممنوع شده بود، در تکاپو بودند.