دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: از میان گوشت های خوراکی، گوشت های سفید از گوشت های قرمز مفیدتر است.
وی گفت: گوشت پرندگانی که پرواز نمی کنند چرب تر است.
وی افزود: گوشت شتر مرغ و بعد گوشت بوقلمون کم چرب تر است همچنین گوشت پرنده هایی مثل مرغ و بلدرچین فرقی با هم نمی کنند.
وی افزود: گوشت پرندگان برای همه افراد چه کودکان و چه بزرگسالان مفید است همچنین افرادی که چربی خون بالاتری دارند با خوردن این گوشت ها چربی خون را بالا نمی برد.
وی تصریح کرد: خوردن گوشت پرندگان در هر وعده غذایی چه ناهار و چه شام ضرری ندارد در صورتی که خوردن شام با زمان خواب فاصله داشته باشد ضرری نخواهد داشت./ح