یک متخصص تغذیه گفت: ویتامینی که در جگر و گوشت قرمز وجود دارد ویتامین b12 است.

دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت:  عمده ترین مشکل که از کمبود ویتامین b12  ایجاد می شود کم خونی است.

وی عنوان کرد: کمبود ویتامین b12  موجب زوال عقل، فراموشی، بی حسی و کرختی پا، نداشتن هماهنگی عضلانی، کاهش حافظه و در نهایت موجب می شود که فرد موقعیت خود را نشناسد.

وی تصریح کرد: کمبود این ویتامین بیشتر در افرادی که گیاه خوار هستند دیده می شود زیرا ویتامین b12  مطلقا در گیاهان وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: ویتامین b12  در جگر، گوشت قرمز و گوشت های دیگر پرندگان وجود دارد.

وی افزود: دریافت این ویتامین باید از طریق غذا صورت گیرد و مقدار توصیه شده در حد میکروگرم در روز می باشد و برای کسانیکه به میزان 90-60 گرم و یا 2 الی 3 واحد گوشت در روز دریافت می کنند کافی است.

وی گفت: اگر از طریق مواد غذایی و تغذیه ی مناسب ویتامین b12  دریافت نشود باید با مکمل های غذایی مانند مولتی ویتامین تغذیه شوند./ح
برچسب ها: ویتامین ، کم خونی ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۰:۳۳ ۰۲ اسفند ۱۳۹۱
تشکر
آخرین اخبار