غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: مشاهده ظاهری، رنگ، بو، جنس، رطوبت و شکل کلی علوفه سیلو شده می تواند نشان دهنده کیفیّت سیلو باشد.
وی تصریح کرد: بویی شبیه بوی شیر ترش، نشانه کیفیت بالای علوفه سیلو شده است.
عبداللّهی ادامه داد: کارشناسان حرارت بالا، تغییر رنگ و به مشام رسیدن بویی شبیه تنباکو را نمادی از کیفیّت و ارزش غذایی پایین علوفه سیلو شده عنوان نموده اند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن عنوان نمودن علایم کیفیّت پایین علوفه های سیلو شده یادآور شد: چنانچه سیلو بوی آمونیاک که شبیه بوی مواد پاک کننده خانگی و یا ادرار حیوان بدهد، کیفیّت پایین سیلو محرز است.
وی اظهار داشت: ارزش یابی ظاهری نیاز به مهارت و خُبرگی دارد که با تمرین و تجربه به دست می آید.
عبداللّهی با بیان آثار بهره گیری از سیلو در تغذیه دام تاکید کرد: دامدارانی که در جیره غذایی دام های خود از مواد خوراکی سیلو شده استفاده کنند، بازده تولید دام های انها به طور چشمگیری افزایش می یابد/س