به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، معاون پژوهش وفناوری این دانشگاه گفت:نشریه بهداشت مواد غذایی با مجوز دفتر گسترش علوم دانشگاه آزاد اسلامی و به صورت فصلنامه منتشر می شود که بعدازانتشار سه شماره درسال90 موفق به کسب رتبه علمی پژوهش از کمیسیون بررسی وتأیید مجلات علمی شد.
میرزایی افزود:بعدازچاپ چهارشماره از مجله بهداشت موادغذایی وطی مراحل اداری در وزارت علوم،تحقیقات وفناوری ،آذرماه سال91این مجله موفق به اخذ رتبه علمی پژوهی از این وزارت خانه نیز شد.
وی تصریح کرد:مدیر مسئول این نشریه دکتر افشین جوادی ، سردبیر آن دکتر حمید میرزایی ،دکتر عبداله جمشیدی،دکتر شهرام حنیفیان،دکترسیدمهدی رضوی روحانی،دکترنوردهر رکنی،دکتر امیر شاکریان، دکترمهردادقوامی،دکترگیتی کریم،دکترسید سعیدمیردامادی ودکتر حمید میرزایی از اعضای هیأت تحریریه مجله بهداشت مواد غذایی می باشند.
خاطرنشان می گردد،وب سایت مجله:http://journal.iaut.ac.ir/BMG.Home.aspx وپست الکترونیکی آن:f.oodhygiene@iaut.ac.ir می باشد./س