معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی كردستان گفت: مصرف شیر و لبنیات خطر بیماری های قلبی عروقی را كاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، بیدارپور با اعلام این مطلب گفت: مصرف شیر كم چرب به دلیل سرشار بودن از كلسیم، میزان كلسترول بد (LDL) را در خون كاهش داده و میزان كلسترول مفید (HDL) را بالا می برد.
وی افزود: مصرف شیر در پیشگیری از سرطان های پستان و روده بزرگ به اثبات رسیده است همچنین این نوشیدنی مفید به دلیل كلسیم فراوان باعث استحكام استخوان ها و دندان شده و در تقویت مو و پیشگیری از ریزش آن مفید است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی كردستان اضافه کرد: شیر همچنین به دلیل داشتن كلسیم و پروتئین در سلامت و رشد استخوان های قدی نقش مهمی داشته و به منظور بهبود قد جوانان و نوجوانان توصیه می شود در سبد غذایی خانواده ها قرار گیرد./س
برچسب ها: لبنیات ، استخوان ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.