برنامه‌هاي اجرا شده و در دست اجراي شرکت ملي گاز استان تهران براي تامين ايمني اين شبکه در نشست مشترک اين شرکت با مديران سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران تشريح و اعلام شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران، با توجه به آنکه شرکت ملي گاز استان تهران از اعضاي کميته شريان‌هاي حياتي در ستاد مديريت بحران شهر تهران است، در اين نشست که در مرکز فرماندهي مديريت بحران شهر تهران برگزار شد ، نقاط قوت و ضعف اين شبکه در برابر زمين‌لرزه احتمالي تهران مورد بررسي قرار گرفت.

عزيزاله رجب‌زاده ، جانشين شهردار در ستاد مديريت بحران شهر تهران در اين نشست با تاکيد بر ضرورت مقاوم‌سازي و آمادگي شريان‌هاي حياتي شهر تهران در برابر زمين‌لرزه احتمالي گفت: تامين ايمني شريان‌هاي حياتي همچون آب، برق، گاز و مخابرات در برابر زلزله بايد از سوي سازمان‌هاي مسئول مورد توجه قرار گيرد.

وي با اشاره به درس‌آموخته‌هاي زلزله آذربايجان شرقي گفت: اگر سازمان‌ها و نهادهاي متولي مديريت شهري و خدمات اضطراري در شرايط عادي با شناسايي و تامين برآوردهاي لازم، ميزان آمادگي و پيش‌بيني‌هاي خود را ارتقا بخشند، در زمان حادثه غافلگير و منفعل نخواهند شد.

رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران، افزود: بايد نيازها و مسائل براي تقويت آمادگي در برابر زلزله به صورت واقعي مطرح شود تا تصميمات لازم در سطوح کلان اتخاذ و اعتبارات مورد نياز تامين شود. از همين رو ترسيم وضعيت فعلي و بيان فاصله موجود تا وضعيت مطلوب اهميت دارد چرا که از اين طريق منابع مالي به صورت صحيح در جهت اجراي طرح‌هاي مقاوم سازي و آمادگي هدايت مي‌شود.

وي با اشاره به آنکه بيش از 80 سازمان و نهاد در ستاد مديريت بحران شهر تهران و در قالب 20 کميته تخصصي حضور دارند، گفت: سازمان‌هاي عضو اين ستاد بايد بر اساس سناريوهاي محتمل وقوع زلزله، توانايي خود را ارزيابي و زمينه ارتقاي آمادگي و تعامل با سازمان‌هاي ديگر را فراهم سازند.

بر اساس اين گزارش، يعقوبعلي حسين‌نيا مدير عامل شرکت گاز استان تهران پس از گزارش برآورد توان اين شبکه در شرايط وقوع زمين‌لرزه گفت: اين شرکت از 10 سال گذشته فعاليت‌هاي موثر خود را براي مقاوم‌سازي، پيشگيري و آمادگي شبکه گاز در برابر زلزله بر اساس تجربيات جهاني آغاز کرده است. بر همين اساس شيرهاي قطع‌کننده در پنج دروازه ورود گاز فشار قوي به شهر تهران نصب شده است.

عضو کميته شريان‌هاي حياتي ستاد مديريت بحران شهر تهران با اشاره به 11 هزار کيلومتر طول شبکه گاز تهران، گفت: ساختمان تمامي 400 ايستگاه تقليل فشار داخل شهر مقاوم‌سازي و به شير‌هاي قطع کننده مجهز شده است. همچنين طرح تخليه گاز موجود در لوله‌ها در دست تهيه است و ساختمان مرکز فرماندهي شبکه گاز با طراحي ويژه آمادگي در برابر زلزله به زودي افتتاح مي‌شود.

وي گفت: تمامي11هزار کيلومتر شبکه گاز تهران هر سال يکبار نشت‌يابي مي‌شود. به طور مرتب مانورهاي آمادگي برگزار مي‌گردد و کانکس‌هايي در نقاط مختلف شهر نصب شده که در آن وسايل فني مورد نياز جهت تيم‌هاي فني مقابله با حوادث گاز ذخيره شده است.

وي تاکيد کرد که تمامي خطوط گاز در زير زمين از کيفيت مناسب برخوردار است و 110 هزار شير قطع کننده دارد و طي يک برنامه پنج‌ساله مابقي طرح‌هاي تامين ايمني کامل در دستور کار قرار گرفته است./ز

برچسب ها: گاز ، تهران ، شبکه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار