به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،تحقيقات انجام شده توسط پژوهشگران اسپانيايي روي عادات غذايي 12 هزار و 59 فرد دانشگاهي نشان داده است افرادي كه چربيهاي ترانس زياد مصرف ميكنند 50 درصد بيش از سايرين در معرض افسردگي قرار دارندو برخلاف آنها افرادي كه اهل مصرف چربيهاي يك ظرفيتي غيراشباع هستند كمتر از سايرين به افسردگي دچار ميشوند.
به گفته متخصصان داشتن يك رژيم سالم غذايي نه تنها خطر ابتلا به ناراحتيهاي قلبي و انواع سرطانها را پايين ميآورد بلكه سلامت روان را هم تضمين ميكند. و داشتن رژيم مديترانهاي مانع از بروز افسردگي ميشود بو هر چه قدر يک فرد بيشتر از چربيهاي ترانس استفاده کند به همان ميزان با احتمال بيشتري تحت تاثير اثرات مخرب ناشي از آن قرار خواهد گرفت.
بنابراین گزارش نوع ديگري از چربيها که در ماهيها، روغنهاي گياهي و روغن زيتون يافت ميشوند ميتوانند خطر ابتلا به علائم افسردگي را تا حد زيادي کاهش دهند.
.
بر اساس این گزارش در حال حاضر نزديک به150ميليون نفر در جهان از علائم افسردگي رنج ميبرند که اين آمار در طول سالهاي گذشته رشد چشمگيري داشته است. دانشمندان معتقدند تغيير در رژيم غذايي انسانها از مهمترين عوامل بروز اين حالت در جامعه مدرن امروز شده است./ع