به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج؛ دکتر عبداللهی، با بیان این مطلب گفت: شیر و لبنیات پرچرب میتواند زیانهای ناشی از آلودگی هوا را افزایش دهد، زیرا اسیدهای چرب اشباع موجود در شیر و لبنیات پرچرب موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و موجب گسترش بیماریهای ریوی در هوای آلوده میشوند.وی افزود: انواع فلزات سنگین مانند سرب که با سوختن بنزین وگازوئیل در هوا منتشر می شوند نیز می توانند با رقابت در جذب ریزمغذیهایی ازجمله کلسیم، آهن و روی در بدن تجمع یافته و در نهایت سرطان را به دنبال داشته باشند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: عوارض و پیامدهای آلودگی هوا در برخی از افراد از جمله کودکان، مادران باردار، سالمندان و مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای ریوی بیشتر است.
وی توصیه کرد: بهتر است افراد روزانه حداقل 2 لیوان شیر کم چرب ( کمتر از 1.5 درصد چربی) مصرف کنند زیرا شیر به دلیل دارا بودن فسفر، منیزم و کلسیم، خنثی کننده سموم است. هم چنین شیر، دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاینده را تنظیم می کند./س