مدير گروه بهداشت محيط و حرفه‌اي مرکز بهداشت نیشابور گفت: برای نگهداری ارزش مواد غذایی بهتر است از انجماد تند و یا سریع استفاده کرد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد  وبه نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، مهندس نعمت‌الله معروفي افزود: کریستال‌های یخ کوچک و ریز هستند و انجماد سریع سبب می‌شود تا بافت مواد غذایی آسیب نبیند.

وی بیان داشت: مواد غذایی باید طوری نگهداری شود تا کمتر خواص خود را از دست بدهند.

مدير گروه بهداشت محيط و حرفه‌اي مرکز بهداشت نیشابور ادامه داد: می‌توان مواد غذایی را با به کار بردن روش‌هایی مانند انجماد، خشک‌کردن و ... سالم نگه داشت که در روش انجماد آسیب وارده به مواد غذایی کمتر است.

معروفی عنوان کرد: با توجه به این نکته که در فریزرهای خانگی از انجماد کند استفاده می‌شود، کریستال‌های یخ بزرگ‌تر هستند و دیواره سلولی مواد غذایی آسیب می‌بینند.

وی گفت: انجماد طولانی برابر با کاهش ارزش غذایی مواد است به‌طوری که خونابه و شیرابه‌ای که همزمان با آب شدن یخ‌ها از مواد غذایی خارج می‌شود، همان ارزش غذایی مواد است که دور ریخته می‌شود./ع

 

برچسب ها: ارزش ، مواد ، غذایی ، انجماد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.