![قیمت هرکیلو خرما مضافتی بالای ۱۰۰ هزارتومان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339157_159.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، استاندار گيلان گفت :اين كشتارگاه 110 هزار قطعه ای مرغ گوشتی با كمك بخش خصوصی در منطقه رودبار ساخته می شود كه با راه اندازی آن مرغ به كشورهای شمال دريای خزر و آسيای ميانه صادر می شود.
هاشم نیا افزود : ظرفيت توليد مرغ استان در حال حاضر 114 هزار تن در سال است كه 50 درصد آن در استان استفاده و مابقی آن صادر می شود .
وی بااشاره به اينكه 12 درصد جوجه مورد نیاز مرغداری های كشور در استان گيلان توليد می شود ، اظهار داشت :با راه اندازی و توسعه واحدهای جوجه كشی در استان و افزايش دوره جوجه كشی از چهارونيم دوره به 8 دوره درسال می توانيم علاوه بر رفع نياز داخل استان شرايط را برای تولید مرغ با اوزان صادراتی فراهم كنيم ،
گفتنی است ؛ استان گیلان 8 درصد گوشت مرغ كشور را تولید می کند / ب