سارا توده زارع کارشناس نجوم در گفتگو با
خبرنگار گروه دانش های روز باشگاه خبرنگاران گفت: شاید سادهترین توضیح برای قرمز رنگ بودن سطح مریخ وجود ماده سطحی یا سنگپوش آن که دارای مقادیر زیادی اکسید آهن است و تنها دلیل سرخی آن زنگ آهن موجود در این سیاره باشد.
وی افزود: 4.5 میلیارد سال قبل و در زمان شکلگیری منظومه شمسی عنصر سنگین آهن در قلب ستارگان مرده در ابرهای گازی و غباری در حال چرخش بوده است. این ابرها از لحاظ گرانشی برای تشکیل خورشید و سیارات دیگر در هم شکسته شدند و توده آهن زمین هنگامی که سیاره جوان بود، به هسته آن رفت ولی مریخ به دلیل اندازه کوچک و گرانش ضعیف آهن کمتری را در هسته خود فرو برد.
توده زارع مریخ را دارای هسته ایی آهنی دانست و اظهار داشت در سطوح این سیاره نیز آهن به فراوانی یافت میشود به طوری که این عنصر ساده و درخشان به علت قرار گیری در معرض مقادیر کافی اکسیژن به اکسید آهن که رنگی قرمز دارد تبدیل شود و این ترکیب طول موجهای آبی و سبزرنگ طیف نوری را گرفته و طول موجهای قرمز رنگ را منعکس می کند.
وی تصریح کرد:با وجود تحقیقات گسترده ای که تاکنون توسط دانشمندان جهان شده است اما هنوز هیچ کس توضیح درست و دقیقی برای این موضوع نیافته و قرمز رنگ بودن سطح مریخ هنوز هم در هالهیی از ابهام است./ح
همان طورکه میدانیم درخون موجودات عنصرآهن وجوددارد که دلیل سرخی خون است پس نتیجه میگیریم درگذشته درمریخ جنگ عظیمی صورت گرفته وساکنان مریخ دراین جنگ مرده اند وخون آنها برروی زمین ریخته شده است وجسدشان تجزیه شده و درجنوب مریخ اقیانوس یخ زده ای وجوددارد که شاید در زیرآن علائم زندگی وجودداشته باشد ماننده ماهی ها وموجودات دریایی