مصرف قندهای طبیعی موجب تنظیم قند خون و کاهش احساس گرسنگی می شود.

دکتر میترا ذراتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این که استرس و نگرانی موجب افزایش اشتها می شود گفت: در حال استرس افراد تمایل بیشتری به مصرف غذاهای پرچرب دارند.

وی در ادامه با تاکید بر این که هنگام گرسنگی باید حتی الامکان مواد غذایی کم کالری مصرف کرد گفت: مصرف مواد حاوی فیبر، سبزیجات و میوه ها قبل از مصرف غذا ، موجب کاهش احساس گرسنگی می شود.

این متخصص تغذیه گفت: مصرف توت و انجیر موجب پر شدن معده شده، قند خون را تنظیم می‌کند و موجب کاهش تمایل افراد به مصرف وعده های غذایی حجیم می شود.

وی در ادامه افزود: چاقی با افزایش اشتها و بی تفاوتی به نسبت افزایش وزن همراه است، بنابراین افراد باید با مصرف متعادل قندهای طبیعی که در میوه ها وجود دارد به کاهش احساس گرسنگی کمک کرده و به جنگ چاقی بروند./ع2
برچسب ها: قند ، چاقی ، تغذیه ، گرسنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.