به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از یونایتدپرس؛ به گفته پژوهشگران چینی، این ماده قابلیت از بین بردن قارچها و باکتریها را دارد و می تواند به کشف شیوه های درمانی جدید در مقابله با بیماریهای ناشی از باکتریهای مقاوم در برابر دارو کمک کند.
محققان دانشگاه کشاورزی نانجینگ چین، این ماده را موسوم به کاتلسیدین-آ.ام از طریق بررسی دی ان اِی پاندا کشف کردند.
به گفته محققان، سیستم دفاعی بدن پاندا احتمالا برای محافظت از این حیوان در برابر عفونتهای موجود در حیات وحش این ماده را تولید می کند و از این ماده می توان برای تولید دارو برای انسانها استفاده کرد.
شیووِن یان سرپرست محققان از دانشکده علوم زیستی دانشگاه کشاورزی نانجینگ، در خصوص این تحقیقات گفت: با توجه به افزایش موجودات میکروسکپی مقاوم در برابر آنتی بیوتیکهای موجود، نیاز فوری به تولید داروهای آنتی بیوتیک با خواص جدید وجود دارد و ماده کاتلسیدین-آ.ام در مقابل موجودات میکروسکپی همچون باکتریها و قارچهای مقاوم در برابر دارو، واکنش نشان می دهد.
همچنين؛ پژوهشگران قصد دارند در محیط آزمایشگاهی این ماده را از نظر ژنتیکی تحلیل و بدین ترتیب مولکول کوچک پپتید تولید کنند.
به گفته شیوون، پپتیدهای ضد میکروبی نقشی مهم در واکنش سیستم ایمنی بدن در برابر موجودات میکروسکپی مضر ایفا می کنند و احتمال ایجاد مقاومت در میکروبها در برابر آنتی بیوتیکهای حاوی این پپتیدها نیز کمتر از آنتی بیوتیکهای متداول است.