به گزارش
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ مهندس غلامرضا صانعی، مدیر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران عصر دیروز در مراسم افتتاحیه دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت گفت: ماشین سازی و تجهیزات سازی دو مقوله مرتبط هستند که سازندگان بزرگ دنیا در این حوزه ها با ما همکاری نمی کنند و بیشتر قطعات در این زمینه ها ساخت داخل هستند و در طی مدت یکساله که شاهد افت کیفیت در این حوزه ها بودیم عامل مهم آن سیاست های اعمال شده در این حوزه و کمبود منابع مالی بوده و تحریم ها تأثیر چندانی نداشته است.
وی با اشاره به همکاری دانشگاه برای ساخت قطعات و ماشین آلات مورد نیاز کشور افزود: از سال 89 به بعد ضوابطی اعمال شد که سازمان گسترش و نوسازی در حوزه صنایع نوین و مناطق کمتر توسعه یافته سرمایه گذاری کند و با مشارکت با بخش خصوصی سعی در انجام این کار داریم و علاقمندان و سرمایه گذاران زیادی جهت سرمایه گذاری در ساخت تجهیزات داخلی ابراز علاقه کرده اند.
وی به صنایع نفت و گاز پرداخت و یادآور شد: در حوزه نفت و گاز در برنامه پنجم توسعه کشور و چشم انداز بیست ساله سرمایه گذاری های زیادی انجام شده و این کار ادامه خواهد یافت.
**دانشگاه ها در تدوین استانداردهای صنعتی ورود کنندمهندس صانعی ادامه داد: از دانشگاه ها می توان انتظار داشت که استانداردهایی را متناسب با توان داخل کشور تدوین کنند و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در این مسیر از دانشگاه ها حمایت خواهد کرد.
وی افزود: در 9 ماهه گذشته 45 میلیون تن سیمان در کشور تولید کردیم و 9 میلیون تن سیمان نیز به خارج از کشور صادر شده است.
وی تصریح کرد: از میزان فروش نفت کشور 14/5 درصد آن برای سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز کشور اختصاص داده می شود.
گفتنی است، دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت عصر دیروز در سالن همایش های رازی آغاز به کار کرده و تا 11 دی ماه ادامه فعالیت خواهد داشت./ح